Kabar

  • Panggantos Biasa saka Spare Parts XCMG Loader ZL50GN

    Suku cadang loader kudu diganti kanthi rutin.Dina iki, kita bakal ngenalake siklus panggantos biasa saka suku cadang loader XCMG ZL50GN.1. Filter Udara (Saringan kasar) Ganti saben 250 jam utawa saben wulan (mana wae sing luwih dhisik).2. Filter Udara (Fine Filter) Ganti saben 50...
    Waca liyane
  • Cara pangopènan saringan udara

    Filter online kasebut kanthi teliti, maintained ing sesuai karo angger-angger panggunaan, kang ora mung bisa ngluwihi gesang layanan saka Filter online, nanging uga nyedhiyani kondisi apa apik kanggo mesin diesel.Mulane, mbayar manungsa waé kanggo item ing ngisor iki nalika nggunakake: l.Elemen saringan kertas...
    Waca liyane
  • Carane njaga sistem bahan bakar saka bulldozer

    Pangopènan teknis minangka tugas sing penting banget.Yen rampung kanthi apik, ora mung bisa nggawe bulldozer bisa digunakake kanthi aman, nanging uga bisa nambah umur layanan.Mulane, sadurunge lan sawise operasi, buldoser kudu dipriksa lan dijaga kaya sing dibutuhake.Sajrone operasi, sampeyan uga kudu mbayar ...
    Waca liyane
  • Cara njaga sistem pendinginan buldoser

    1. Gunakake banyu adhem: (1) Banyu suling, banyu kran, banyu udan utawa banyu kali sing resik kudu digunakake minangka banyu adhem kanggo mesin diesel.Banyu sing reged utawa atos (banyu sumur, banyu mineral, lan banyu asin liyane) ora kena digunakake kanggo nyegah skala lan erosi liner silinder.Mung ing hard wa ...
    Waca liyane
  • Solusi kanggo masalah discoloration saka silinder excavator (silinder ireng)

    Sawise excavator wis digunakake kanggo sawetara wektu, silinder saka lengen gedhe lan cilik bakal discolored, utamané ing mesin lawas.Perubahan warna luwih serius.Akeh wong ora yakin apa sing nyebabake, lan mikir iku masalah kualitas silinder.Warnane...
    Waca liyane
  • Ajar sampeyan carane ngatasi asap ireng saka mesin

    Ana macem-macem jinis kumelun ireng saka mesin, kayata: ①Mesin nduweni kumelun ireng ing siji tumindak.Iku mung ngrokok.③Kabeh normal nalika throttle dhuwur bisa digunakake, nanging ora bisa.Nalika parkir, mobil kacepetan bakal ngetokake asap ireng, lan rasane kaya mobil bali.④320c...
    Waca liyane
  • pangopènan bagean Excavator-Mucal sampeyan ngganti pump sumber lenga excavator

    Ngganti pompa bahan bakar minangka tugas sing rumit banget, lan biaya perbaikan lan panggantos gedhe banget.Sawise kabeh, karya iki mbutuhake teknologi pangopènan, katrampilan lan perawatan sing dhuwur banget.Dina iki kita nuduhake langkah-langkah panggantos lan katrampilan pompa pasokan bahan bakar, aku yakin bakal dadi ...
    Waca liyane
  • Konsumsi gas 29.5kg / 100km, umpan balik pelanggan saka mesin gas alam Cummins 15N

    Halo, kabeh, aku percaya yen kabeh wong isih ngelingi kejut sing diluncurake mesin gas alam Cummins 15N ing wulan September taun kepungkur.Wiwit diluncurake, 15N cepet dadi penggemar kanthi kekuatan sing kuwat.Dina iki aku bakal nggawa sampeyan laporan langsung saka pelanggan ing Ningxia....
    Waca liyane
  • Kawruh paling lengkap babagan introduksi sistem hidrolik XCMG wheel loader

    Sistem hidrolik saka XCMG wheel loader minangka wangun transmisi sing nggunakake energi tekanan cairan kanggo transmisi energi, konversi lan kontrol.Utamane kasusun saka aspek ing ngisor iki: 1. Komponen daya: kayata pompa hidrolik, sing ngowahi energi mekanik p ...
    Waca liyane
  • Cara pangopènan mesin excavator sadurunge mati ing mangsa

    Excavator asring duwe cooling engine miskin lan suhu dhuwur sak proses construction, lan bagean tliti saka engine uga duwe Gagal eri kayata karusakan expansion termal lan narik silinder.Kedadeyan masalah kasebut ora kalebu faktor kayata nyandhang pa presisi ...
    Waca liyane
  • CARA ndandani komatsu excavator hydraulic pump PC200, PC300

    Dina iki, kita bakal nindakake panjelasan rinci babagan pompa mesin Komatsu.Pompa hidrolik iki sejatine minangka jinis pompa plunger: Umume, kita nggunakake rong model ing PC300 lan PC200.Loro model kasebut yaiku 708-2G-00024 lan liyane yaiku 708-2G-00023 Fitur pompa hidrolik excavator Komatsu ◆Axial plunger va...
    Waca liyane
  • Jantung gedhe saka excavator-metode pangopènan mesin

    Preduli saka apa engine panas utawa ora ing spring, panas, Autumn lan mangsa, mangga angkat tangan yen sampeyan mandheg apa lan langsung mateni mesin lan ninggalake!Nyatane, sajrone proses konstruksi normal, akeh ekskavator duwe kebiasaan operasi sing salah sing didhelikake.Umume wong ora ...
    Waca liyane